Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Καταστήματα-Επιχειρήσεις που προσφέρουν έκπτωση στους Δoκίμους και Έφεδρους Αξιωματικούς

 
 
Mε αφορμή την ίδρυση εταιρείας απο συμμαθητές μου απο τη ΣΕΑΠ ξεκινάμε μια προσπάθεια που όποια εταιρεία προσφέρει σε πελάτες της (με την επίδειξη της ταυτότητας του Δόκιμου/Εφέδρου Αξιωματικού) έκπτωση τουλάχιστον 10% θα την αναρτάμε ΔΩΡΕΑΝ στο ιστολόγιο μας.
 
Καλώ και προσκαλώ όλους και ιδίως τους Ιδιοκτήτες  Εφέδρους Αξιωματικούς (πάσης φύσεως εταιρειών) να προσφέρουν εκπτώσεις στους Δόκιμους και Εφέδρους Αξιωματικούς.
 
Η ανάρτηση στο Ιστολόγιο μας θα είναι φυσικά ΔΩΡΕΑΝ προς ενημέρωση των Συναδέλφων μας.
 
Αποστολή Στοιχείων Εταιρείας (Επωνυμία-Στοιχεία Επικοινώνίας-Προσφερόμενη Έκπτωση σε ΔΕΑ/ΕΑ κτλ) στο e-mail: stasinopoulos1981@hotmail.com
 

 
 
 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 
 
(1) FEEL SAFE SECURITY LTD (FSS)
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διεύθυνση: Πρ. Ηλία 39-Γλυφάδα 16674-Ελλάδα   

http://www.feelsafesecurity.gr/

Επικοινωνία

Σταθερο: +30 211 800 3770-Κινητό: +30 6987 249529-    eMail: info@feelsafesecurity.gr
 
 
H FEEL SAFE SECURITY LTD (FSS) , ιδρύθηκε τον Ιανουάριο, 2013, από μια ομάδα πρώην στελεχών των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων με εκτεταμένη εμπειρία, τόσο στην στρατιωτική βιομηχανία όσο και στον τομέα της ασφάλειας. Ως εταιρία, η FEEL SAFE μπορεί να είναι καινούρια στο χώρο, ωστόσο οι άνθρωποί μας υπηρέτησαν και εργάστηκαν στα πιο δύσκολα κομμάτια της διαχείρισης κινδύνου για πολλά χρόνια. Έχουν υπηρετήσει, και μετέπειτα εργαστεί, στις πιο επικίνδυνες και γεμάτες προκλήσεις υπηρεσίες - μονάδες στον κόσμο. Οι πολυετής παρεχόμενες υπηρεσίες του προσωπικού μας σε διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς, πολυεθνικές εταιρίες, όπως επίσης και σε βαρυσήμαντα πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες μας δίνει το δικαίωμα να εγγυηθούμε στους πελάτες μας τη δημιουργία και διατήρηση ασφαλούς περιβάλλοντος. Εναλλακτικά, η FEEL SAFE SECURITY LTD διαθέτει ένα δίκτυο υποστήριξης που αποτελείται από μια επιλεγμένη ομάδα συνεργατών, όπως είναι η Titan Risk Control όπου με την συνεργασία μπορούμε να ανταπεξέλθουμε επιχειρησιακά στους πελάτες μας, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας και των συνθηκών. Η FSS παρέχει δυναμικές λύσεις για την αντιμετώπιση και τον έλεγχο κάθε πρόκλησης ή κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Παρέχουμε εγγυημένες λύσεις.
 
Έκπτωση σε ΔΕΑ/ΕΑ: 10%