Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Editorial:Επιστολή Διαμαρτυρίας


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από μέλη της κοινωνικής ομάδας facebook.com/groups/efedros (Ομάδα αναφορικά με την προβολή του Θεσμού του Δόκιμου Έφεδρου Αξιωματικού" σχετικό ιστολόγιο www.efedros.blogspot.gr) ότι στη Σάμο τη σήμερον στο άγημα των θεοφανείων φαίρεται ότι παρέλασε ως απλός τυφεκιοφόρος στο άγημα των Θεοφανείων Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός (ΤΘ) με επικεφαλής ΕΠΟΠ Λοχία. 

Επισυνάπτουμε σχετικό φωτογραφικό υλικό από την ειδησιογραφική ομάδα https://www.facebook.com/eamynagr/ που τιτλοφορείται "Σάμος, σήμερα: ΔΕΑ (ΤΘ) σε ρόλο τυφεκιοφόρου στο άγημα των Θεοφανείων, με επικεφαλής ΕΠΟΠ Λοχία. Αίσχος για τον θεσμό των Εφέδρων Αξιωματικών, τον διοικητή της μονάδας του και τον ίδιο προσωπικώς που το δέχθηκε".

Όπως γνωρίζετε ο Δ.Ε.Α είναι ισότιμος του βαθμού Ανθυπασπιστή (ήτοι Αξιωματικός) όσο υπηρετεί πριν την ορκωμοσία του ως Ανθυπολοχαγός-Ανθυποσμηναγός-Σημαιοφόρος.

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβαση σας, γιατί τέτοιες ενέργειες  υποβαθμίζουν το θεσμό του Δοκίμου Εφέδρου Αξιωματικού, προκειμένου να διαπιστωθεί το αληθές του δημοσιεύματος αυτού, για την τυχόν ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων και την ενημέρωσή μας αρμοδίως δια μέσω των υπηρεσιών σας.


Μετά τιμής,

Διονύσιος ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Έφεδρος Αξιωματικός (ΠΖ-Ο)
Διαχειριστής Ιστολογίου www.efedros.blogspot.gr