Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Απονομή πτυχίων σε ΔΕΑ (ΤΘ) της Δ' ΕΣΣΟ 2012

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 στη Λέσχη Αξιωματικών ΚΕΤΘ του στρατοπέδου “Επιλάρχου Μελίδη” στον Αυλώνα, απενεμήθησαν από τον Διοικητή του Στρατοπέδου Ταξίαρχου κ. Βασίλη Δοκμετζόγλου, παρουσία και του Δκτου της Σχολής Τεθωρακισμένων Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Αντωνίου Χατζηγεωργίου, τα πτυχία των νέων Δόκιμων Έφεδρων Αξιωματικών Τεθωρακισμένων, οι οποίοι θα μεταβούν στις μονάδες του Όπλου για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.
 





Στην ανάγνωση της Η.Δ., ο Δκτης της Σχολής κ. Χατζηγεωργίου, αφού καλωσόρισε στην οικογένεια των αξιωματικών τους νέους αξιωματικούς, τόνισε, ότι η επιλογή τους αποτελεί υψίστη τιμή και διάκριση και να είναι υπερήφανοι για την ιδιότητά τους, ενώ σημείωσε ότι η υπηρεσία αναμένει πολλά απ' αυτούς.
 
Ο Δκτης του ΚΕΤΘ κ. Δοκμετζόγλου ανέγνωσε την Η.Δ., ως εκπρόσωπος του ΓΕΣ, καλωσορίζοντας και αυτός τους νέους αξιωματικούς, σημειώνοντας ότι θα είναι υπερήφανοι που υπηρέτησαν σαν αξιωματικοί, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας με την εκπαίδευση που έλαβαν κατά τη διάρκεια της μαθητείας τους στη Σχολή Τεθωρακισμένων.
Την τελετή ευλόγησε π. Αθανάσιος Χρυσούλας, ενώ παρόν ήταν συγγενείς και φίλοι των νέων ΔΕΑ.
 
(Πηγή:http://www.saith.gr)