Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στέλιος Σχουρσίδης - ΔΕΑ Υλικού Πολέμου

 
 
 
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Υλικού Πολέμου το 1967
 



Στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Υλικού Πολέμου το 1966 , ως Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός

 
 Έφεδρος Ανθυπολοχαγός λίγο Αργότερα

 
 
O Στέλιος Σχουρσιδης έχει ήδη λάβει δύο τιμητικές διακρίσεις από το Δημοτικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 19 Μαϊου, 2010.
Ο Στέλιος Σχουρσίδης συντάκτης του Περιοδικού Εστιάτωρ αναγνωρίζεται από το Cambridge Who is Who, γιατί επέδειξε αφοσίωση, ηγετικές ικανότητες και εξερετικές επιδόσεις, στην Ελληνική Φιλοσοφία, στη Γραμματολογία και την Ιστορία.
Στο περιοδικό Εστιάτωρ ο κ. Σχουρσίδης γράφει και συντάσει άρθρα σχετικά με το Ελληνικό κρασί και τους προμηθευτές Ελληνικών τροφίμων στη Αμερική, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα καλύτερα εστιατόρια του Σικάγου και της Νέας Υόρκης.  Υπηρέτησε 18 χρόνια ως Διευθυντής στη Ελληνικό Σχολείο Ο ΠΛΑΤΩΝ. Ο κ. Σχουρσίδης ασχολήθηκε επίσης με την τηλεόραση εφαρμόζοντας τις ιδέες του στον Ελληνοαμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό. Ο ίδιος αποδιδει την επιτυχία του αυτή, στη πολλή δουλειά και στην επιθυμία του να κάνει πάντα κάτι καλύτερο. Από το 1960 έως τ0 1965 απούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1992 αναγνωρίστικε το έργο του από το Κογκρέσσο των ΗΠΑ με έπαινο για τη προσφορά του στην Ελληνοαμερικανική παιδεία,. Τα έτη 1978 και 1992 ετιμήθηκε με δύο τιμητικά βραβεία από το CityCouncil ( Δήμο) της Νέας Υόρκης.