Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Τηλε-Εκπαίδευση Εφέδρων Αξιωματικών-Editorial

Την περίοδο που διανύουμε υλοποιείται από το ΓΕΣ-Σχολή Πεζικού, το 7ο Σχολείο Εκπαίδευσης Εφέδρων Αξιωματικών μέσω της ειδικής πλατφόρμας e-learning. Έχοντας την τιμή να είμαι ένας απο τους 135 εκπαιδευόμενους (για πρώτη φορά ύστερα απο 12 χρόνια απο την απόλυση μου) οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές ενώ και η υποστήριξη απο τα στελέχη που έχουν επιφορτιστεί με το όλο εγχείρημα είναι άκρως επαγγελματική και συνεχής, από την εγγραφή μας ως και τη φάση εκπαίδευσης που βρισκόμαστε.

Μάλιστα προβλέπεται και τελική αξιολόγηση ενώ υπάρχει Τράπεζα Θεμάτων (Κουιζ) με πληθώρα ερωτήσεων που καλύπτει το σύνολο της ύλης, αν και απαιτεί όντως σοβαρό διάβασμα και εξάσκηση. 

Στο μέλλον θα προτείναμε 
-να εμπλουτιστεί και με ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια Webinar (όπως  πραγματοποεί για παράδειγμα η CEPOL κλπ) παράλληλα με το υπάρχον υλικό και 
-να εξεταστεί η δυνατότητα να δίδεται περισσότερος χρόνος για την προετοιμασία για το τελικό διαγώνισμα με δεδομένο ότι η ύλη είναι αρκετή ενώ οι εκπαιδευόμενοι μπορούν καθημερινά να έχουν πληθώρα υποχρεώσεων στην πολιτική τους ζωή που τους δυσκολεύει στην αφομοίωση όλης της ύλης. 


Διονύσης ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Διαχειριστής www.efedros.blogspot.com
ΣΕΑΠ 293-ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 2016
2005 Δ ΕΣΣΟ-
Έφεδρος Αξιωματικος ΠΖ-Ο
Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ