Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών "Δημήτρης ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗΣ"

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Απονομή πτυχίων στους Δ.Ε.Α (ΤΘ) της ΣΤ' 2011

Την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 στο Στρατόπεδο “Επιλάρχου Μελίδη” στον Αυλώνα, έγινε η εκδήλωση της απονομής των πτυχίων στους Δόκιμους Έφεδρους Αξιωματικούς της 2011 ΣΤ' ΕΣΣΟ. Τα πτυχία απένειμε ο ΔΙΤ/ΓΕΣ Ταξίαρχος κ. Θωμαΐδης Δημήτριος, ο οποίος και καλωσόρισε τους νέους αξιωματικούς στην μεγάλη οικογένεια των αξιωματικών των Τεθωρακισμένων, παρουσία και του Υποδιοικητού της Σχολής Τεθωρακισμένων Αντισυνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Μπουρουτζίδη Απόστολου, κωλυομένου του Διοικητού της Σχολής Συνταγματάρχη (ΤΘ) κ. Ντόκου Δημητρίου. Παρόν στην εκδήλωση και ο Διοικητής του ΚΕΤΘ Ταξίαρχος κ. Δοκμετζόγλου Βασίλειος, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων αξιωματικών.

Η εκδήλωση ευλογήθηκε από την εκκλησία προεξάρχοντος του Αιδεσιμότατου π. Αθανασίου Χρυσούλα, ενώ ακολούθησε η παράδοση των εμβλημάτων της Σχολής από τους νέους Έφεδρους Αξιωματικούς στους υποψηφίους της επόμενης σειράς, με ένα νέο τρόπο που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους συγγενείς.
Συγκεκριμένα, μετά την Ιερή Ακολουθεία, ένα άρμα τύπου Leopard, έκανε την εμφάνισή του στο βάθος του δρόμου, το οποίο όταν έφθασε μπροστά στους επίσημους, σταμάτησε και με παραγγέλματα το πλήρωμα, το οποίο ήταν ΥΕΑ της νέας σειράς, κατέβηκε με άλμα από το άρμα και παρέλαβε τα εμβλήματα της Σχολής από τους νέους Δ.Ε.Α.Η όλη εκδήλωση εντυπωσίασε και προκάλεσε το αυθόρμητο χειροκρότημα των παρισταμένων πολιτών. Στη συνέχεια ακολούθησε παρέλαση των νέων αξιωματικών και ένοπλου τμήματος προπορευόμενου του άρματος, καθώς και αναμνηστική φωτογράφιση των Δ.Ε.Α.
(Πηγή:http://www.saith.gr)